Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » NIKE AIR MAX 1 Messages in this topic - RSS
8/29/2017 3:44:54 AM
ctmik
Posts 6



"Nu går det hver dag, jeg ser virkelig ikke en anden person, der donerer et sæt NIKE AIR MAX. De går til dias for mange personer, især gennem sommertiden. Med det, der hævdes, følte Nike det som om det var Havde været den perfekte tid til at producere en opdateret version fra diasene udelukkende til dine kvinder. Introduktion til Nike Benassi Duo Ekstremt. Nike Presto designet blev lavet til sommersæsonen ret? Kvinder, hvis du søger at vælge Op for en forfriskende ny farvelægning, foreslår vi at du kigger på Nike Air Presto Premium Gold Star. Leveres med en officiel farveplan som detaljeret som Muslin / Muslin-Flt Gold Star, leveres denne variation af din Nike Air Presto Top-kvalitet med din normale Lette og fleksible mesh højere, en støbt midtefodbur, snørebånd og foring alle udført under samme gul / guld nuance. Nede under kan du finde en hvid phylon mellemsål sammen med ydersålen udstyret med flex grooves. Vælg disse op fra Vælg butikker i dag.

NIKE AIR MAX 1 har desuden lige lanceret i 3 kvinders unikke farveveje. Men det vil sikkert ikke være hurtigt at få dine arme på disse, hvis du gerne vil have et par hovedsagelig fordi de er faldet udelukkende i udlandet i Europa. Konstrueret fra en øvre mesh sammen med de skinnende overlays signaturer, indeholder nogle få skyggevalg hvid / turkis, lyserød / iriserende og sort / grå, med næsten alle par også med holografisk detaljer. Hvide mellomsåle og kontrasterende gummi ydersål afslutter de synes på alle tre par, der eksisterer nu i Europa. Vil du slå dig op For at skabe skoen, rejste medarbejdere fra Nike Girls-arbejdsstyrken til Swarovski-hovedkvarteret i Wattens, Østrig, hvor de købte adgang til firmaets arkiv af elementer.


Med hensyn til legendariske sneakers gå, kan du muligvis sige, at NIKE zoom er lidt deroppe-tak Farrah Fawcett for det bare en. Nogensinde, da 70'ernes berømthed blev fotograferet med sporten på skoen, selvom vi tidligere slog med et skateboard (du sandsynligvis kender billedet), steg skoen til at blive en Nike bestseller. Det er ikke, at kvinders side af din aktivitet ikke har oplevet Frygtløse hovedpersoner og vandmiljøet øjeblikke. Der er Wilma Rudolph, den langvarige sprinter i 1950'erne og 60'erne, der voksede til at blive den første amerikanske kvinde for at få tre olympiske guld i observeret og industri. Der er Joan Benoit-Samuelson, den allerførste til enhver tid kvinders olympiske maratonmester. Og flere ekstra. Men deres historier er betydeligt mindre kendte uden for den økologiske styrende jord. Og hvis du søger nærmere i de dominerende fortællinger for kvindelige atleter, bliver det meget klart, at et stort antal ikke er centreret om en kvindes heroiske talent eller magt, men hjerte ekstra på tværs af den lette tanke om integration.
http://www.shoesmarkdk.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » NIKE AIR MAX 1