Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas nmd runner dames zwart Messages in this topic - RSS
9/4/2017 9:10:12 PM
noemielaura
Posts 3


De adidas nmd runner dames zwart is misschien het warmste nachtlicht op de markt, nu snel verkocht wanneer het vrijkomt. Dat gezegd hebbende, als je nog een paar probeert te krijgen, wees voorzichtig. Uw volgende kans op de Adidas NMD Runner is het "Camo" -pakket Primeknit-constructie. Op 9 april worden vier verschillende kleuren van wit / zwart, helder oranje, koningsblauw en olijfgroen gelanceerd met een Amerikaanse release in het midden - mei. Markeer uw agenda's, omdat u weet dat het ook niet lang zal duren. Als je de "Yellow Camo" editie van de adidas NMD was, dan zul je er zeker van zijn dat je eraan kijkt. De nieuwste driestripe sneaker van de Three Stripes gaat opnieuw met een stijlvol camo patroon voor de Primeknit-top, die zwart en geel met grijs rood en helder rood vervangt, terwijl de accenten in zwart worden.

Je dacht niet dat Adidas Originals de adidas nmd runner grijs dames zou laten gaan zonder een witte versie van de retailers, nietwaar? De adidas Ultra Boosts zijn populair in de witte-witte look, en nu is de adidas NMD Runner, het model dat de adidas perfect gemengd heeft met de vroegere inspiratie van de Boston Super and Rising Star-pracht, gezegend met de perfecte "Triple White" look.

De technologie van adidas Boos is het afgelopen jaar een van de beste technologische vooruitgang in de huidige silhouetten geweest. Het kussensysteem biedt niet alleen een van de meest stabiele en comfortabele ritten, maar het wisserontwerp, styrofoam esque is zeker een hoofd in de esthetische afdeling. Tot nu toe is de enige blik op Boost het feit dat adidas geen manier heeft gevonden om een ​​kleurrijke twist toe te voegen, aangezien het materiaal bestaat uit microscopische luchtzakken en de kleuren lijken te kraken. Het is tot nu toe. De laatste adidas nmd runner roze grijs, een paar dat we gisteren met het Japanse merk als een geheel hebben bekeken, omvat Black Boost, die de eerste keer dat technologie onderdeel uitmaakt van het witte thema. Dit is een zeer grote update, aangezien fans al geruime tijd een kleurupdate op technologie hebben geklapt.

De toewijding aan kwaliteitsmaterialen en unieke technologie heeft prestatie- en levensstijlmodellen, meestal uitzonderlijke prijzen, maar ook een toegewijde fan base voor meer en meer. adidas nmd wit blauw lijkt te zijn in dezelfde categorie, in een veel betaalbaardere zin, gezien het volledige boost kussensysteem en een Primeknit geweven top compleet met een slip-on fit.you kan een performant presteren vol comfort en een stijlvol ontwerp dat de Ultra Boost uitdagen als het laatste aanbod van drie meest esthetische strepen. Het is logisch dat de drie strepen Japan een beetje liefde betalen, want het laatste paar heeft een 3-bandje in het Japanse schrijfsysteem Katakana, dat vertaald wordt als "3-Stripe Boost".

http://www.vaporamax.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas nmd runner dames zwart