Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas superstar heren Messages in this topic - RSS
9/5/2017 10:16:28 PM
Copunty
Posts 5
De adidas superstar heren One Piece Strap. Whoa, dat een mondvol, toch ?! Uit de naam van de schoen te beoordelen, zijn we er zeker van dat u weet wat voor soort functies deze versie van de Stan Smith bevat, rgardless, laten we gaan over deze upcomin drop die in twee verschillende colorways zal debuten. The Adidas Originals Stan Smith One Pie Strap is een versie van de Stan Smith die niet alleen een Three Stripe straps lacing systeem krijgt, maar het komt ook met een opbouw van een stuk.


Verloren in de recente hype rond de White Adventures-Adidas NMD Trail-aanbiedingen en de aankomende adidas EQT-17 Boost die in maart uitkomt, is het feit dat het Japanse label de vaak vergeten adidas superstar slip on zal transformeren met hun handtekening minimalistische esthetiek voor een 2 colorway release op 23 februari 2017. De adidas Superstar was de recente ontvanger van een nieuwe Boost tooling, maar dit zou niet de eerste keer zijn dat de drie strepen met het 80-jarige pictogram zijn geknipt. De adidas Superstar Slip-On introduceerde de klassieke shell-toe op een neopreen slip-on bovenkant met Qasa-geïnspireerde overlappende riemen. White Mountaineering maakt de branding nog duidelijker met de toevoeging van drie strepen cross-broeden bovenop een Collegiate Navy of Core Black base.


Up next voor het adidas superstar slip on zwart hybrid model is deze klassieke en eenvoudige Core Black colorway. Laat het silhouet deze keer het meeste praten, laten we eens kijken naar deze foto's op de voeten. De adidas Superstar Slip On is opgebouwd uit een bovenkant die uitgerust is met een elastisch elastisch band dat de plaats op de normale plaats houdt snijsysteem die we op het model zien zien. De schoen zelf is gemaakt van neopreen, sommige lederen op de hielband, mesh op de voering, terwijl de klassieke constructie van rubberen schelp blijft intact. Zegt dat ze een vrijlating van vrouwen zijn, kijk ernaar om deze landen in de nabije toekomst te bereiken, aangezien ze al bij verkozen internationale retailers kunnen worden gevonden.


Adidas heeft de Superstar nog meer casual en handig gemaakt door een nieuwe Slip On-versie te maken. De adidas superstar slip on wit is nu in een zachte maar kleurrijke tint voorzien, aangezien het zomerseizoen tot een einde komt. Deze vrouw's colorway is bedekt met ijsmunt alles in het neopreen bovenkant met witte details op de handtekening shell en de middelzool / buitenzool. Andere details omvatten twee kruisbandjes op de bovenkant van de schoen voor een fijne pasvorm en lederen die op de enkelkooi en de tongflik liggen. Laden, wat zijn jouw gedachten over deze kleurweg van de adidas Originals Superstar Slip On? Kijk naar deze selectieve drie strips retailers deze zomer.
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas superstar heren