Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas climacool 02/17 Messages in this topic - RSS
9/5/2017 10:22:33 PM
Copunty
Posts 5
De adidas campus bestaat uit twee tonale iteraties van het model. Een van de kleurwegen die u aanbiedt is de Teal versie die u hierboven ziet. Deze versie van de Superstar heeft zich gekleed om meer geschikt te zijn voor het zomerseizoen. Kijk hoe. De Superstar heeft een bovenkant die meer geventileerde materialen gebruikt. De schoen komt met lederen omschrijving op gebieden zoals de tong en de hak. De rubberen schelpt blijft in het spel, terwijl de reliëf van adidas en de tonale veters de look vergemakkelijken.


De heldere tint van koraal landt op de adidas climacool 02/17 voor de laatste iteratie om het zomerseizoen te beëindigen. Het slanke ontwerp geeft inspiratie uit de vroege jaren 2000 loopschoenen en is gemaakt van ademend gaas doorheen de bovenkant. Zwarte accenten worden gezien op de hiel en de zool die gevolgd wordt door een witte middenzool en halfdoorschijnende overlay op de mediale om het ontwerp mooi te voltooien. Voor een prijskaartje van 100 dollar, kijk naar deze kleurweg van de adidas ClimaCool 02/17 bij selecteer adidas winkels en online, zoals JD Sports and Foot Locker vandaag.


We zijn zo gewend om deze in suede te zien, maar met de herfst komt de trainers van Adidas Gazelle terug in zwart leer. In feite is het een kleurencombinatie die we op de even klassieke Samba zien zien. Maar dit is een adidas gazelle-vorm. Maar met een zwarte leren bovenkant, contrasterende witte strepen en een gouden print op het zijpaneel. Gekleurde gomzool natuurlijk. We hebben deze alleen in één winkel gevonden, met Aphrodite 1994 die voorbestellingen voor de september-release uitvoert. U kunt een paar beveiligen voor £ 79.
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas climacool 02/17