Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas NMD Runner Online Kopen Messages in this topic - RSS
9/12/2017 2:42:38 AM
Ryan17
Posts 2
Adidas NMD Runner Online Kopen


De Adidas NMD Runner Heren is net een paar maanden geleden vrijgelaten en adidas maakt al verschillende versies van het silhouet. Vroeg van de introductie van de adidas NMD City Sock, onthult de Three Stripes nu een nieuw vrouwen silhouet. Bekend als de Adidas NMD Runner Dames, is deze versie van de NMD gemaakt van een mengsel van premium suède en geperst jersey textiel. Een groente-bruin leder hiel patch en koperen midsole plug voeg wat contrast met de andere tonale sneaker, terwijl de hele schoen bovenop een volle lengte BOOST middenzool zit.

Vrouwelijke fans van de Adidas NMD Runner Kopen goedkoop lijn krijgen vandaag goed nieuws, met de aankondiging van release dates voor een aantal aanstaande kleurenwegen en constructies voor het warme nieuwe adidas silhouet. De NMD R1 lanceert in een aantal strakke vrouwelijke blikken, afscheid met de limited edition witte netwerkconstructie met blauwe midsole tabs. Drie verschillende collecties ondersteunen het, inclusief de Suede, Mesh / Suede en Neopreen packs, die allemaal hier te zien zijn.

Uitgebracht in beperkte hoeveelheden die onmiddellijk verdwenen zijn, is
de "OG" Adidas NMD Runner Bestellen die eind december afgelopen is de meest gewilde versie van het slanke nieuwe adidasilhouet tot nu toe geworden. Als je je handen niet op een zwarte, witte, rode en blauwe kleurweg hebt kunnen halen, komt je volgende beste optie binnenkort. De originele look is gerepliceerd op deze komende versie, met dezelfde rode en blauwe middenzoolinzetten, maar met een all-white bovenkant die de tonale zwarte van de oorspronkelijke NMD-versie vervangt.

De Adidas NMD Runner Online Kopen is misschien wel de heetste sneaker op de markt, nu snel uitverkocht wanneer en waar het vrijkomt. Dat gezegd hebbende, als je nog een paar probeert te krijgen, let op. Uw volgende kans op de NMD is het "Camo" -pakket van de Primeknit-constructie, waarbij vier verschillende kleurenwegen van wit / zwart, helder oranje, koningsblauw en een olijfgroen op 9 april wereldwijd worden gedeponeerd met een Amerikaanse versie in half mei.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas NMD Runner Online Kopen