Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max 1 Grijs Sale nl Messages in this topic - RSS
9/14/2017 12:57:12 AM
Edwiiny4
Posts 3



Een van de eerste kleurwegen van de Nike Air Max Tailwind 6 is vrijgegeven. Een vrouwenuitgave, ze komen in zwart, reflecteren zilver, donkergrijs en vol. In zwart met een zilver Swoosh aan de zijkanten, grijze accenten en een klap vol op de tong. Een algemene release, kijk uit voor deze bij selecte Nike accounts wereldwijd in begin december 2013. Hirofumi hoopte in 2007 op premier leer in plaats van lakleer te gebruiken voor de Jade-gekleurde Nike "Swoosh" aan de zijkanten van de sneaker. Echter, de terugkerende atmosfeer x Nike Air Max 1 Bestellen nederland goedkoop "Elephant Print" zal niet echt veranderen, maar lijkt het op het origineel. Over het geheel genomen zal deze sneaker een klassiek zwart-wit kleurenschema hebben.

Naast haar 30ste verjaardag, zal de baanbrekende Nike Air Max 1 Rood Winkel een nieuw tijdperk binnengaan dat minder dan ooit weegt door een materiële update. De Nike Air Max 1 Ultra Flyknit is de laatste variatie van het origineel vanaf 1987. "Ik heb duidelijk een sterke affiniteit voor de Air Max, maar het is nog leuker en geweldig om te kijken hoe onze jongere Design & Development teams werken," zei origineel Air Max 1 ontwerper Tinker Hatfield. "Design Innovation is hier omhoog en er is een perfect voorbeeld van Flyknit. Het wordt lichter en meer gezond voor prestaties dan ik ooit had kunnen voorstellen.

Echter, zijn bovenoppervlakken worden geaccentueerd met olifant-bedekte overlays, terwijl de contrasterende Jade-tint verschijnt over de branding, namelijk de Nike Swooshes en de "Nike Air" -logo's op de tong. Om de Braziliaanse kunst en cultuur te vieren, werkt Nike Sportswear samen met twee Braziliaanse kunstenaars op de Women's Nike Roshe Run en Nike Air Max 1 Blauw Kopen . Terwijl fotografie is hun favoriete medium, Flavio Samelo en Jayelle Hudson zijn polaire tegenstellingen met betrekking tot hun onderwerp. Samelo richt zich op architectuur, en in tegenstelling zijn Hudson's doelen voornamelijk organisch van aard. De patronen op elke schoen zijn een samenvoeging van één architectuurfoto van Samelo en één natuurschot van Hudson, een zwart-witte samenstelling van de werelden van mens en natuur. Samen met de grafieken van beide kunstenaars op de bovenkant, vetgedrukte voering, Swoosh accenten en opvallende zwart-witte kleurblokkering, worden elk paar uitgeschakeld.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max 1 Grijs Sale nl