Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas Tubular Zwart Korting Messages in this topic - RSS
9/16/2017 12:35:09 AM
Hoganht5
Posts 2


Het adidas Tubular Zwart Korting Instinct is terug in zwart. We hebben deze lifestyle-minded Tubular silhouet voordeel van premium suede constructies en een samenwerking met Mastermind Japan in de afgelopen maanden gezien, maar we hebben nog geen release te zien don deze synthetische Kurim-achtige bovenkant tot nu toe. De adidas Tubular serie heeft was al ruim twee jaar een van de sterkste lopende namen van de trefoilmerk, en de modellen blijven met de seizoenen veranderen om de populariteit van Tubular te maximaliseren. Het adidas Tubular Instinct "Triple Black" voegt een duurzame driehoekige 3D-constructie toe met een rubberen afwerking voor maximale weerbestendigheid, terwijl extra haringbone tractie nu de middelzool voor een unieke draai uitstrekt. Deze levensstijlkleding draagt ​​ook voordeel uit een Yeezy-achtige hielconstructie, touwtjes en suede-details op de tong voor een superieure afwerking.

Voordat er Yeezy waanzin was (je kunt alles lezen over het komende trio van adidas Yeezy Boost 350 V2 colorways hier) adidas Originals heeft zichzelf als een merk op een missie verstevigd dankzij de slimme retro invloeden die gekoppeld zijn aan nieuwe technologie in hun Adidas Tubular-serie. Een van de meest gewilde modellen was de 1993 referentie adidas Tubular Online Bestellen compleet met een unieke overlay die de vroege jaren '90 van de drie strips 'originele Tubular running modellen hield.

Hoewel niet veel anders dan de vorige kleurwegen die we al gezien hebben van het adidas Tubular te Koop Instinct tot nu toe, zijn deze twee laatste blikjes al snel een paar verschillende details, namelijk de heldere tonale bovenkant. Waar de vorige adidas Tubular Instincts elkaar hebben gehad met hellingspanelen om hun suède boven te gaan, zitten deze twee nieuwe druppels in zwart en marinebuiltje met alle eigenschappen die passen bij hakken, samen met stevige witte buitenzolen. Als u het leuk vindt, verwacht u snel bij beide adidas Originals-verkopers te vinden.

Door de NMD niet volledig overschaduwd, blijft de gewaagde adidas Tubular Sale Nederland indrukwekkend in zijn Primeknit-constructie en is er een stijlvolle nieuwe look als deze 'Tech Steel' blauwe kleurweg. De tonale donkerblauwe bovenkant is gebouwd in massief en zwart-interlaced Primeknit met alles wat bij elkaar past, inclusief het neopreen "x" paneel en geribbelde buitenzool. Nu in het buitenland aankomen, kunt u ze snel vinden bij Stateside Adidas Originals retailers.

De adidas Tubular Wit Goedkoopste komt binnenkort in een kleurweg waar je zeker van wilt weten. De stijlvolle silhouet in de Tubular-familie ontvangt waarschijnlijk het beste van de schoen, in een mix van wit, zwart en maroon voor een volledig nieuwe uitvoering van Primeknit. De sokachtige bovenkant is gekoppeld aan doorschijnende maroon TPU "kooien" en crème accenten, voor een algemene uitstraling die zeker iemand zou moeten kennen over de teamkleuren die aan Texas A & M denken. De school is een adidas partner die eerder dit jaar eigen exclusieve kleurenroute van de Ultra Boost had, dus kunnen deze eigenlijk officieel geaffilieerd worden met Texas A & M? Meer dan waarschijnlijk niet, maar deze foto's zijn alle info die we op de schoen hebben op dit moment, dus blijf op de hoogte voor verdere informatie en een release datum voor de komende "Texas A & M" Tubular Nova.
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas Tubular Zwart Korting