Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike air max 90 flyknit heren multicolor Messages in this topic - RSS
9/18/2017 1:04:51 AM
baishancaashi
Posts 3


De nike air max 90 flyknit 2.0 multicolor blijft doorgaan met de 90's-geïnspireerde thema, omdat het aankomt in twee kleurenbanen uit de originele stijlen van de Air Max 90. Er is een "White / Wolf Gray-Bright Crimson", die doet denken aan de 'infrarood' kleurweg van de sneaker, samen met een variatie van 'White / Concord-Laser Pink', die een van de populairste Air Max 90-vrouwen kleurwegen emuleert.

De retro-geïnspireerde sneaker, die gebruik maakt van gedenkwaardige designelementen van de Tinker Hatfield-ontworpen nike air max 90 flyknit ultra 2.0 wit , beschikt over een nieuwe constructie met een ademende Flyknit bovenkant en een deconstructieve kraag en tong voor een nog meer lichtgewicht gevoel.

Met Nike's Flyknit doorheen de bovenkant die combinaties van stretch, ondersteuning en ademendheid waar je ze het meest nodig heeft voor een ultieme comfortabele pasvorm. Deze nike air max 90 flyknit zwart rijdt bovenop een Ultra 2.0 middenzool met dubbeldichtheidschuim voor pluche kussen en ondersteuning. Een semi-doorschijnende buitenzool voegt toe voor een fijne aanraking met het ontwerp.

Perfect voor de zomer, Nike Sportswear laat de nike air max 90 flyknit heren Bright Crimson kleurweg uit. Deze release is volledig bedekt met Bright Crimson om mee te gaan met die warme zomerdagen. De Nike Air Max 90 is gebouwd met Nike's Flyknit technologie en synthetische overlays die flexibiliteit en lichtgewicht bieden - zowel ideaal voor de komende maanden. De uitstraling voltooid zijn kleine Donkere Rode Tinten en een Witte Schone Midsole.

http://www.shoesmarkbe.com/
pages: 1
|

Home » General » nike air max 90 flyknit heren multicolor