Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » NIKE LUNARACER Zwart Kopen Messages in this topic - RSS
9/18/2017 10:15:31 PM
Martinm5
Posts 2


De NIKE LUNARACER Zwart Kopen is een nietje in het sneakerspel. En dus patronen vervelen nooit Nike upgrades en veranderen een verscheidenheid aan facetten om het nu nog steeds klassiek te houden. De Nike Lunar Force 1 VT is een voorbeeld hiervan met zijn gradiëntkleur, meshconstructie en lunarlon-zool. De Nike Lunar Force 1 Duckboot heeft een behandelde leren bovenkant met een rubberen studdetail op de teen om u te beschermen tegen de elementen. Andere details omvatten een Lunarlon middenzool die de sneaker lichtgewicht houdt zonder de erfenisstijl te verliezen en een robuuste zoolzool.

Sneakerboot seizoen is terug en Nike heeft de OG colorway van de NIKE LUNARACER Grijs Groothandel Duckboot teruggebracht. Een duurzaam Licht Brits Tan-leer kan gezien worden als de bovenste bocht, terwijl een Zwarte synthetische rubberen Kurim toecap, geïmitteerd met Watershield-technologie, ervoor zorgt dat je voeten warm en droog blijven wanneer de regen en sneeuw komen. Gele laarsstijlen, een Witte Lunarlon middenzool en een robuuste zooluitzool voltooien de look op deze OG kleurplaat van de Nike Lunar Force 1 Duckboot die voor 2016 is teruggekeerd.

Nike Running raakte de prettige plek toen ze vorig jaar de NIKE LUNARACER Bestellen nederland goedkoop introduceerde in zowel lage als hoge silhouetten. De vernieuwde Lunarlon-gereedschappen die gericht zijn op het afdrukken van deze lastige drukpunten op de voeten van de hardlopers, zoeken uiteindelijk een beetje opluchting en de Flyknit-technologie heeft een natuurlijke maar toch fijne pasvorm gebruikt, compleet met verschillen in het geweven textiel, op basis van waar je voeten meer natuurlijke beweging nodig hadden. Vandaag kijken we naar het vervolg, de Nike LunarEpic Flyknit 2, in lowtop form, die debuut staat op de 2de februari, gevolgd door een wereldwijde release op 16 februari.

De NIKE LUNARACER Wit Winkel Duckboot keert terug in een levendige kleurweg van team rood om het seizoen van de herfst 2016 te verwelkomen. De sneaker-hybride behoudt zijn stijlvolle aantrekkingskracht ook als een knik voor de klassieke AF 1. Het model wordt gedefinieerd door een waterbestendig textuurcomponent op zijn teen doos, terwijl tonale premium leren overlays de rest van zijn bovenkant omvat, met name de oogleden, zijpanelen, Swoosh branding en hiel tabs. Niet alleen gebruikt de schoen het Lunar platform, Hyperfuse bovenste en miniatuur juweel Swooshes, maar het past zelfs in de kleuren op die Swooshes. De juiste schoen gebruikt blauw op de zijdelingse Swoosh en rood op de mediale Swoosh, terwijl de linker schoen die schema omgaat (de binnenzolen lopen ook tegenover elkaar ten opzichte van de rode / blauwe instelling). Er is nog geen sneaker release datum voor de CLOT x Nike Lunar Force 1, maar die informatie zal zo snel mogelijk worden geplaatst.

Het nieuwste model van Nike Sportswear, dat een moderne levensstijl applaus combineert met een gewaagd prestatie voetbal silhouet, de NIKE LUNARACER Blauw Sale nl Magista II Flyknit, is klaar om in 2017 te schoppen met een geweldig nieuw uiterlijk zoals deze "Team Red" kleurweg. Vasthouden aan de tonale bovenste en contrasterende witte zoolformule die we dit jaar vrijwel altijd van vrijwel elk merk onder de zon hebben gezien, is de sneaker die Nike's eerste Lunar sole-eenheid terugbrengt, helemaal rood voor het elegante Flyknit-ontwerp.
pages: 1
|

Home » Announcements » NIKE LUNARACER Zwart Kopen