Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max 2017 Kopen goedkoop Messages in this topic - RSS
9/26/2017 4:01:10 AM
Brogde61
Posts 2
Nike Air Max 2017 Kopen goedkoop


Nike's laatste Air Max-vlaggenschipmodel wordt vandaag ingevoerd als we onze eerste officiële kijk op
de Nike Air Max 2017 dames krijgen. Met een volledig geverfde mesh bovenkant
beschikt de Nike Air Max 2017 Korting over een golfpatroon / -ontwerp op de mesh-zijpanelen, terwijl een grote Swoosh Ook toegevoegd aan zowel de zij- als mediale zijkanten. Een groot verschil tussen de 2017 in vergelijking met de afgelopen paar Air Max modellen is het feit dat Nike besliste om de Dynamic Flywire te verwijderen die werd opgesteld om de voet te sluiten. Andere details omvatten reflecterende 3M hits op de bovenkant, evenals een Air Max unit zool.

De Nike Air Max 2017 heren is bijna hier, en voor degenen die nog steeds aandacht besteden aan de jaarlijkse update van de Swoosh's full-length Air Runner, kan je vandaag een foot-preview van de schoen krijgen. Zeker, de moderne Air Max-modellen krijgen zeker niet zo veel liefde als de klassiekers, wellicht omdat ze allemaal ongeveer hetzelfde uitzien en meer kosten dan de meeste mensen bereid zijn om op een lopende schoen te besteden, maar de grote bubble loyalisten kunnen genieten van een kijk naar een levendige vrouw's colorway van de schoen in een heldere druif tot brandroze overgang over de mazenbovenkant.

Introductie van de Nike Air Max 2017 Bestellen goedkoop. De handtekening Air Max lijn lijkt op de combinatie van Engineered Mesh en 360 graden zichtbare Air op de middelzool- en buitenzool, aangezien dat duo de standaard is voor de afgelopen vier modellen. Maar dit jaar wordt de regelmatig zichtbare Dynamic Flywire gedukt voor een unieke nieuwe esthetiek. De afmetingen blijven nogal beperkt ten opzichte van de Nike Air Max 2017 Kopen goedkoop, maar van de officiële foto's die door deze post worden voorgeschreven, creëert de stijve maasconstructie een golvende bovenkant die bolsters het zijpaneel en de hiel voor een head-turning design, zeker wel, wel, golven komen eenmaal op een aantal kleurenwegen op 7 november in de maten van mannen, vrouwen en kinderen. De handtekening Engineered Mesh-constructie zorgt voor een flexibele ventilatie aan de voorkant en helpt een verloop te versterken voordat u de reflecterende 3M Swoosh branding op het zijpaneel bereikt.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max 2017 Kopen goedkoop