Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 1 ultra flyknit Kvinders sko sort hvi Messages in this topic - RSS
9/26/2017 9:25:14 PM
luluaijiajia
Posts 3


Et andet år og en anden klassisk Nike sneaker får en innovativ opgradering. Nike Air Max 1 er legendarisk i sneakerverdenen. Det debuterede tilbage i 1987 og ændrede spillet med sin synlige air max enhed, der gav dæmpning i modsætning til alle andre. Gennem årene har vi set denne silhuet få opdateringer til sålen, øvre og materialer, der gør hver enkelt bedre end den sidste. Sneaker har fået en Lunarlon sål, premium tape øvre, nike air max 1 ultra moire sort hvid konstruktion og en konstrueret mesh version.

Sporting AM1's klassiske farveblokerende - ligesom det erstatningsboks af ersatz OG "Sport Red", som vi lige har forsket på - nike air max 1 ultra flyknit Kvinders sko klipper en hvid Flyknit-baseret overdel, med sort flecking tilsat til en lynget effekt. Det knytter sig perfekt sammen med den sorte mudderbeklædning, kontrast, der understreger den traditionelle farveblokering.

Denne nyeste version tager Nike's klassiske sneaker og dækker den med den nyeste og bedste teknologi. Siden Flyknit debuterede i februar 2012, har vi set, at den åndbare teknologi bliver tilføjet til nogle af Nike's mest populære sneakers. Denne version holder den samme OG-stil, som vi er vant til i nike air max 1 ultra 2.0 essential, men den øvre er fuldt vævet med et løs strikket mønster i tå og tunge for åndbarhed og en strammere konstruktion ved hælen for at give støtte og komfort. Der er ingen tvivl om, at denne klassiker vil være en favorit for sneakerheads resten af ​​sommeren, så du vil spilde tid uden at gribe dit par.

Air Max 1 får en super stealth Ultra Flyknit version til den nye sæson. nike air max 1 ultra 2.0 Flyknit -konstruktionen giver endnu mere komfort og åndbarhed, mens den sorte og antracitfarve giver den nødvendige afkøling for et fejlfrit udseende.

http://www.shoesmarkdk.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 1 ultra flyknit Kvinders sko sort hvi