Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike roshe groen Messages in this topic - RSS
9/28/2017 8:10:08 PM
ergegemn
Posts 3


De zomer is op ons en het nike roshe dames zwart gaat allemaal om heldere tinten en het houden van lichte en warme dingen als het gaat om uw workout garderobe. Een belangrijk stuk voor het seizoen is de Nike Roshe One Hyper Ademschoen - onderdeel van het nieuwe Nike Breathe-assortiment. Met een casual en leuke esthetiek levert deze herinterpretatie van een klassiekster al het comfort dat u nodig heeft als de temperaturen oplopen.

Geïnspireerd door de Zen-school nike roshe groen van gedachten en praktijken, vormt de Nike Roshe One eenvoudigheid in elk detail, met schone lijnen en de essentie van wat een comfortabele schoen maakt. Elk deel van de schoen weerspiegelt een rustige Zen tuin, van zijn gewijzigde wafelzool die op een beekje lijkt, of de gevoerde binnenzool die een geharde rotstuin speelt. Met wisselende middelzijdige zijlengtes combineert de schoen de eenvoud en functionaliteit perfect.

De Nike Roshe Run-serie nike roshe blauw gooit een curveball door een Suede-versie vrij te geven in plaats van de gebruikelijke gaasconstructie van de schoen. Gekleed in een combinatie van Velvet Brown, Sand Dune, Volt en Metallic Gold, blijven de technische design aspecten van de sneaker hetzelfde. De bovenkant van de schoen heeft een fancy aanraking goud op de Swoosh en een crème gekleurde / off white zool. Gebouwd met een stoffige midsole en premium bovenkant die met of zonder sokken gedragen kan worden, gekleed of omlaag of gewoon om te wandelen en makkelijk te maken.

Oorspronkelijk maakte het debuut in 2012, nike roshe flyknit heren de Roshe One werd opgericht om eenvoud te vormen. De nieuwe Roshe Two trainers zijn zo licht en flexibel als het origineel, het combineren van een zacht neopreen bovenste met drie lagen kussing om ultracomfort te leveren en een draai op de klassieke look die wereldwijd liefhebben.

http://www.schoenensale.org/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike roshe groen