Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas springblade hvid sort Messages in this topic - RSS
10/5/2017 10:38:53 PM
baptistebo
Posts 3


Når du først prøver på disse sko og går rundt, er turen spektakulær. Så fast som adidas springblade hvid sort tech er det langt mere fleksibelt end du måske tror. Men jo hurtigere du går, desto mindre vil du mærke virkningerne af denne teknologi. Hvis du er en hæl-til-tå jogger, vil du virkelig nyde springblade tech, men hurtige forfodsstrikere kan ikke falde den.

adidas springblade gul herrer Jeg var overrasket over at se bladene personligt, fordi det er sådan et aggressivt design, og en der ikke ligner det skal fungere, men på en eller anden måde gør det. De fleste pusseplatforme, selv dem som Reeboks ZigTech, tillader ikke deres sektioner at fungere selvstændigt. I tilfælde af ZigTech er kolonnerne stadig knyttet til hinanden under fødderne (samme med Nike's Shox osv.). Selv med Nike Free og Reebok Realflex er der stadig et element i de enkelte sektioner, der er tæt knyttet til mellemsålplatformen.

adidas springblade rød lilla Bladene på denne sko er stadig fastgjort til mellemsålen, selvfølgelig, men de er kun knyttet der og ikke i bunden af ​​de enkelte TPU stykker. Dette giver skoen en ekstraordinær mængde uafhængig flex og studs, da hvert blad rammer jorden gennem fodstregningen. Forestil dig Crazyquick's overgang, men på stilter og med mere lydhørhed. Faktisk kan man trække en forbindelse mellem Crazyquick og Springblade designene med hensyn til strømmen fra hæl til tå.

Desuden føles adidas springblade lyserød grå støttende og fast, når du kører fremad. Når du jogger eller går langsomt, oplever du flexen og vender tilbage til større udfald. Kort sagt absorberer sneakeren perfekt energi og letter chok, men giver ikke noget revolutionerende i vejen for energi fremad fremdrift eller retur.

http://www.dkskosport.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas springblade hvid sort