Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Zoom Odyssey Goedkope echte Messages in this topic - RSS
10/7/2017 10:06:34 PM
Elvism6
Posts 3


Heeft er een betere retro dit zomer 2016 seizoen geweest dan de terugkeer van de Nike Air Zoom Odyssey Goedkope echte ? Het culturele klassieke model van 1997 is eindelijk teruggekocht aan detailhandelaars in al haar OG glorie en werd zelfs vernieuwd dankzij de patriottische kleurweg van NikeLab. Er zijn zelfs geruchten van een potentiële Stash-samenwerking in de werken. Ondertussen nemen we een nieuwe kleurweg van de Nike Spiridon die we kunnen krijgen, met name deze opkomende Premium Metallic Gold-kleurweg.

LeBron James's sneaker selecties zijn relatief voorspelbaar in de Playoffs, met een consistente rotatie van LeBron 13s en LeBron 13 Elites, die hem de energie geven om naar een zesde straight NBA Finals te gaan. Vandaag de dag hebben de Cavs deelgenomen aan een lichte oefening, en LeBron sloeg een van de zeldzaamste promo-paren in de geschiedenis van Nike LeBron uit - de Nike Air Zoom Odyssey Groen Kopen "Rookie van het Jaar" PE dat nooit aan het publiek werd vrijgegeven.

Nike Sportswear heeft de afgelopen jaren een geweldige job gedaan met het maken van hun ongelooflijk populaire Mercurial voetbal esthetiek in levensstijlaanbiedingen. Hun nieuwste creatie, de Nike Air Zoom Odyssey Wit Nederland , combineert een premium Flyknit-bovenkant compleet met een sokachtige pasvorm en hoge boogklep met de ongelooflijk comfortabele midsole-buitenzool van de onlangs teruggebracht Nike Zoom Spiridon running retro.The Mercurial serie begon in 1998 met een voetbalschoen geïnspireerd door de wereldberoemde Braziliaanse voetbalster Ronaldo. Nike had hetzelfde gedachteproces in gedachten bij het creëren van dit levensstijlaanbod, omdat ze een lichte levensstijl sneaker wilden met een slank ontwerp dat flexibel genoeg was voor dagelijks gebruik, wanneer geparkeerd met een responsief kussensysteem.

De Nike Air Zoom Odyssey Bestellen maakt golven dankzij een aantal OG colorways die terugkeren om de 20ste verjaardag van het iconische loopmodel te vieren en dan is er de vers gemene levensstijl gemmer in de Nike Zoom Mercurial Flyknit Spiridon, die de serie snel maakt met moderne sensibiliteiten. Vandaag kijken we naar een mix van beide, omdat NikeLab de Zoom Spiridon transformeert door dingen eenvoudig te houden met een mengsel van reflecterende accenten en dikke chroom details. Het duo heeft een eenvoudige maasconstructie met een haringbeenpatroon op de modderbeschermer in wit of zwart, waardoor grijs gespikkelde middenzolen en een gewaagd lakwarenchroom Swoosh het meeste draaien mogelijk maken. Onderliggende reflecterende panelen geven het aanbod aan voor een simpele, verfijnde, maar netmoedig genoeg esthetische perfect voor de rest van de zomer.

De Nike Air Zoom Odyssey Heren Zwart drijft het Flyknit-materiaal voor zijn laagste tegenpartij in november 2016. Vandaag kijken we naar de komende Nike Zoom All Out Low, die in de beproefde en echte Engineered Mesh-constructie vervangt voor een ademende en flexibele rit in twee bruisende kleurwegen. De Nike Zoom All Out werd opgevolgd om een ​​gloednieuw flexibel 3/4 Zoom Zoom Luchtkussensysteem te presenteren, terwijl het Flyknit-gebouwde bovenste gedeelte moest passen als een tweede huid. Door het geweven textiel met Engineered Mesh te vervangen, neemt het laagste silhouet een nieuwe vorm aan, maar behoudt een slank ontwerp dat perfect is voor prestatie of gewoon voor levensstijldoeleinden.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Zoom Odyssey Goedkope echte