Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike bruin dames wit Messages in this topic - RSS
10/16/2017 4:46:31 AM
cheryldora
Posts 3


Het comfortelement komt in de vorm van Nikes nieuw ontwikkelde Hypercush, een pasgeboren zusje van de favoriete Lunarlon-zolen die we in de vorige nike bruin dames wit-releases hebben gezien. Een dubbele dichtheidsconstructie zorgt voor de beste kussing om hakken en pijn over de ballen van je voeten te voorkomen. De vorming van de middelzool betekent dat het kussenvoet eigenlijk in het midden van de kopzool zit, met minimale constructie onder om ervoor te zorgen dat het comfort goed wordt gevoeld. Dit is op zijn beurt hulpmiddelen met boardfeel om u meer te helpen voelen over uw skateboard, verder geholpen door de geweven zool voor betere grip.

De nieuwe nike bruin roze grijs Hyperfeel is een ander voorbeeld in de lange lijn van opnieuw toegewezen schaatsschoenen die in onze cultuur zijn gebracht van plaatsen die veel verder gaan dan de typische beperkingen van een gewone sessie. In dit geval debuteerde de Bruin oorspronkelijk in 1972 tot het genot van basketbalfans over de hele wereld. Schone reiniging met een simpele silhouet en functionele haringbeenderzool, schaatsers maakten zich snel op de hoogte en maakten het zelf, omdat de Bruin's klassieke constructie de afgelopen decennia een geliefde nietje in skateboarden schoeisel werd.

De gloednieuwe nike bruin groen geel Hyperfeel is een ander goed voorbeeld in de lange lijn van opnieuw toegewezen schaatsschoenen die in de cultuur zijn gebracht van plaatsen die ver buiten het typische gebied van een gewone sessie liggen. De Bruin verscheen oorspronkelijk in 1972 tot het genot van basketbalfans over de hele wereld. Met een simpele silhouet en functionele haringbool-zool, namen schaatsers snel kennis en maakte het hun eigen, omdat de Bruins klassieke constructie in de daaropvolgende jaren een favoriete stapel in skateboarden schoeisel werd.

De nike bruin blauw rood Hyperfeel lanceert in drie kleuren, een nieuw silhouet dat opnieuw van de Nike SB-kluizen wordt aangewend. De Bruin is sinds de vroege jaren zeventig een Nike-stijl geweest, maar deze 2016-editie maakt gebruik van moderne technologie ten volle. De bovenkant is een combi Suede en TPU huid met gewelfde groeven.

http://www.jouwmerk.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike bruin dames wit