Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Köp yeezy boost 350 v2 cream white Messages in this topic - RSS
10/16/2017 9:25:05 PM
grtfdgfdv
Posts 3


Med olika stilar, samarbeten, färger och tillverkningar har yeezy boost 350 v2 beluga solar red Rea vuxit från styrka till styrka som etablerat sig som en av de bästa siluetterna som släpptes genom adidas för 2016! För att inte tala om förändringen i mellansolen, nu tillverkad med en genomskinlig gummisula som omsluter en full BOOST-teknik mellansål. Den första V2-färgen var "Beluga", bestående av en ljusgrå förstklassig övre med mörk spiraldetalj och en unik orange rand över ytterpanelen.

En favorit bland yeezy boost 350 v2 black red billigt kändisar, rappare och reality show stars, en annan modell från Adidas Yeezy-samlingen är inställd att släppa. För dem som missade på den eftertraktade "Zebra" -utgåvan, är Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Cream White" välkomna inlösen. Kallas även "Triple White", de har en helt vit textil övre, strumpliknande konstruktion, repspetsar och energiåtervändande Boost-teknik. Många har rapporterat att denna färgväg kommer att vara lättillgängligare än tidigare utgåvor, men som varje Adidas x Kanye West-sneaker släpps, förutser de inte en promenad i parken. Kolla in bilderna för ett detaljerat utseende, och var på utkik efter att Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Cream White" släpps snart.

Ta en närmare titt på Köp yeezy boost 350 v2 cream white Primeknit-tyget. Små hål är jämnt fördelade över hela övre i ett repeterande mönster. De flesta tyger av falska produkter visar brister i det arrangemanget. Stygnen som förbinder båda panelerna, visar ett upprepande X-Square-X-Square-mönster och är tillverkat av en tjock tråd. I stället för att springa rakt upp till socklinerna verkar sömmen lite krokig. Fake produkter tenderar att använda mindre trådar och röra sig på mönstret av stygn.

Den 23 november kommer vi att se en ny version av yeezy boost 350 v2 adidas pris Affär, men den här gången på 3 nya färgar. Dessa 3 nya 350 V2 kommer att byggas på samma sätt som den tidigare släpptes V2 men i ett svart svart utseende, med varje sneaker med en distinkt färgad remsa av sig själv - Koppar, Grön och Röd. För en tid har vi varit Att se nyheterna om en annan version av Yeezy Boost 350 v2 och den officiella utgivningsdagen kommer närmare. Med 17 december som bekräftat datum.

http://www.stilskor.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » Köp yeezy boost 350 v2 cream white