Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas mænd pure boost zg prime Messages in this topic - RSS
10/23/2017 9:31:39 PM
mingqingbuke
Posts 3


adidas originals fortsætter med at tilføje nogle nye detaljer til deres elskede silhuetter, der omfatter adidas ultra boost, NMD, og ​​nu den rene boost. adidas pure boost er det mere overkommelige og mindre krævede par. I dag tager vi et kig på denne nye udseende Pure Boost, der har en mesh øvre, fuld længde Boost mellemsål og dens signaturkofanger i hælen.adidas forsøger at regne på Nike VaporMax's parade ved at afsløre en række nye farveveje til adidas pure boost x atr mænd hvid silhuetten. Stilen, som har en sømløs og cirkulærstrikket Primeknit øvre, er nu tilgængelig i en række nye nuancer, som f.eks. Orange, blå og beige. Alt set på toppen af ​​adidas populære BOOST polstringsål, de nye farvebaner sørger helt sikkert for at mætte Three Stripe fans.

adidas planlægger at gå tungt med udgivelser på adidas ren boost i februar 2017. startet af måneden vil brandet lancere fem forskellige farvelægninger. adidas pure boost deler meget af samme teknologi som andre elskede adidas originals modeller. Endnu en gang vil de have Primeknit på tværs af overdelene, mens mærket Three Stripes er trykt. Boost er tilføjet til mellemsålen, som gør det muligt for hvert trin at være behageligt. Andre detaljer omfatter læder accenter på hælen og en gummi ydersål. Alle fem farveveje af adidas pure boost xpose grå lanceres 1. februar 2017. Farve muligheder, der vil være tilgængelige, er Grå og Hvid, Burgund og Navy, Blå og Navy, Sort og Hvid, Sort og Burgund.

Adidas pure boost dpr ltd er den nyeste spilskifter i sportens løb. Specielt til gade løbere, ser Three Stripes nyeste nyheder sneaker en "Noble Ink" remix lige i tide til toppen af ​​sommeren. Den endelagte cirkelformede øvre modtager en blanding af "Noble Ink" (indigo) og en pink-orange farveway sidestillet med en signatur hvid BOOST mellemsål. PureBOOST DPR indeholder også en 8mm hæl til tå offset, som opbevarer og leverer mere energi på en effektiv måde. Alt dette parret med brandets signatur BOOST-teknologi gør det muligt for løbernes fødder at sidde lavere, dybere og meget tættere på gaderne.

adidas er på en rampage med sin dræbe af iterationer af den stadig populære adidas pure boost zg prime silhuet. Hot på hælene i sit samarbejde med kolor og Livestock er en solo-gengivelse, som ivrige BOOST-tøj fans vil sætte pris på. Den nyeste udgivelse ser et lysegrå farveskema med skarpe hvide accenter i hele sneaker. Hvert par har en øvre luftmask, et dynamisk pasform, en støbt eyestay og hælhætte, en EVA ydersål samt en fuld længde BOOST mellemsål. For ikke at nævne, model touts en juxtaposing rem over midfoot og en struktureret hæl tæller.

http://www.skarpepriser.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas mænd pure boost zg prime