Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike roshe sort rød Messages in this topic - RSS
11/5/2017 10:11:41 PM
dawnaaimil
Posts 3


Nike har for nylig omdøbt deres fænomenalt vellykkede Roshe Run the Roshe One og de første versioner af skoen i sit nye dække er tilgængelige lige nu hos Mainline Menswear. Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor Nike ændrede navnet på Roshe Run til Roshe One? Formentlig var det at afklare linjen af ​​Roshe-linjen. Der er Roshe-familiemedlemmerne - Roshe LD-1000, Roshe Cortez og lignende - men så er der nike roshe sort rød Navngivningen afklarede det som flagskibsmodellen i familien Roshe. Som følge heraf gør denne meddelelse endnu større. Introduktion til den anden model i flagskibet Roshe-serien: Nike Roshe Two.

Ingen ved præcis, hvorfor skoen er blevet omdøbt, og nogle siger, at det er at afstille serien fra seriøse løbesko, mens andre mener, at det fører til, at Nike frigiver yderligere nike roshe sko billigt-baserede modeller, ligesom de gjorde med Air Max-serien i år gået. Nike Air Max var en banebrydende løbesko på et tidspunkt, men når det var pensioneret fra dette marked, blev det problemfrit at overgå til mode og forbliver populære år efter.

I første omgang var svaret næsten enstemmigt positivt: nike roshe rosa grøn blev varmt velkommen til at være sneaker blogs og offentligheden som helhed. Skoene skabte en kultlignende efterfølger: TeamRoshe-fællesskabet på Instagram har f.eks. Samlet en efterfølger af næsten 300K tilhængere. Nike begyndte at udrulle sneakerboot silhuetter, der indarbejdet nogle af Roshe's elementer, samt mere luksuriøse, eksklusive og eksklusive farveveje og samarbejder. Den overkommelige runner havde en kendt indflydelse på silhuetten og stilen hos den meget eftertragtede adidas Yeezy Boost 350, så meget, at brugerne tog til at male deres Roshes med turtledove mønstre. Nike CEO Mark Parker havde endda et sjældent, da ikke-udleveret par fragmentdesign Roshes, da han mødtes med USAs præsident Barack Obama

Det nye sortiment har tre nye farver, det hele hvide, sorte og grå, men der findes også en overflod af nuværende nike roshe mænd blå-modeller i andre farver samt "Sneakerboot" -versionerne. De nye stilarter, der hedder Roshe One BR-, har en mærkbar redesignet mesh øvre designet til at gøre dem endnu lettere og mere åndbare. Skoen er lavet med en phylon mellemsål, som er alsidig og kan bæres med eller uden strømper til motion eller til fritid. Inspireret af yoga-øvelsen og Zen-begrebet er Nike Roshe One indbegrebet af enkelhed.

http://www.maxultradk.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike roshe sort rød