Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Force 1 Wit Schoenen Goedkoop Messages in this topic - RSS
11/6/2017 2:27:05 AM
dagea
Posts 2


Er is goed nieuws voor alle traditionalisten van Nike Air Force 1 die er zijn. Nike Sportswear heeft zojuist de terugkeer aangekondigd van de klassieke Nike Air Force 1 Wit Schoenen Goedkoop LA retro, een paar dat oorspronkelijk in 2001 viel en een subtiele hommage aan Laker-land toonde door het gebruik van een premium witte lederen bovenkant, gele accenten en paarse accenten op een exclusief op graffiti geïnspireerd 'LA'-logo op de hiel en de tong.

Het herfst- / winterseizoen heeft ervoor gezorgd dat de felbegeerde "tarwe" en "vlas" enkele van je favoriete Nike Sportswear-retros de afgelopen jaren hebben overgenomen. Bovenaan de lijst stond de Nike Air Force 1 Chicle Licht Bruin Sale nl Mid "Flax" 2014, die hier en daar wat restjes heeft gezien. Als je het paar hebt gemist, is er goed nieuws voor je - Aziatische markten krijgen donderdag 3 november nog een kans om de Nike Air Force 1 Mid Flax te scoren.

Olijfgroen is zeker in deze herfst in de sneakerwereld, omdat het lijkt alsof elke sneaker onder de zon zijn eigen gedempte groene weergave krijgt. Nu lijkt het erop dat de Nike Air Force 1 Zwart Sale Nederland Low geen uitzondering op de olijfbeweging zal zijn, met deze nieuwe colorway met een 'Cargo Khaki' suède bovenwerk. De look blijft traditioneel met een klassiek tweekleurig kleurenblok in groen suède met witte accenten voor de Swooshes en tussenzolen. Deze uitstekende herfstuitgave van de Air Force 1 Low komt nu aan in Nike Sportswear-winkels zoals Sneaker Politics.

We weten al dat Nike Sportswear van plan is om een Nike Air Force 1 Opruiming Low "Reflective Camo" op Black Friday uit te brengen met een volledig bovengrondse en zwarte tussenzool in bossiehout, maar de camo regeert bovenop het iconische basketbalsilhouet van Bruce Kilgore gaat verder met een gloednieuwe Nike Air Force 1 Laag vanaf 19 november. De Nike Air Force 1 reflecterende Desert Camo neemt de zandige tinten inheems in de woestijn troopers met accenten van bruine en cargo kaki om de tong, tussenzool en voering te evenaren, maar dingen worden echt interessant wanneer het licht weerkaatst op het bovendeel.

Debuteren in Complex Con dit aankomende weekend is de Anti Social Social Club x Nike Air Force 1 Online Kopen Low, beperkt tot slechts 24 paar. Met het merklogo op de hiel en "GET WEIRD" op de aangepaste tonglabels, wordt deze Air Force 1 Low verloot tijdens beide Complex Con-evenementendagen (12 paar per dag). Dit is slechts een van de AF1-gecentreerde verhaallijnen die gaande zijn in het weekend, omdat Nike klaar is om de SF-AF1 in de witte colorway te debuut en samen te werken met Stadium Goods voor een enorme liquidatie van Air Force 1-klassiekers. Blijf op de hoogte voor meer ontwikkelingen als we dit inaugurele Complex Con dit weekend bezoeken.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Force 1 Wit Schoenen Goedkoop