Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air zoom mariah flyknit racer svart Messages in this topic - RSS
11/12/2017 7:44:10 PM
aacdjiyrhg
Posts 3


Vi har sett den vävda fibern applicerad på ett urval av ikoner från bakkataloget sedan Flyknits start år 2012, särskilt Air Max 1 och Air Force 1 de senaste åren, men tapprunnare har inte riktigt tittat in hittills. Teckningsinspirationen från 1981: s lätta löpare, nike air zoom mariah flyknit racer svart tar den strömlinjeformade profilen av originalet och uppdaterar den för moderndagen. En full flyknit-översyn har lagts till det övre på samma sätt som 2012 Flyknit Racer, och en extra hälscounter har inkluderats för extra stöd bakom sig.

Nike air zoom vomero vit Shoe har en del av Nike's toppklassteknik, en skön bit skodon som garanterar att du fortsätter att springa genom tjock och tunn utan problem. Den senaste Nike-innovationen för att överbrygga klyftan mellan den prestationsinriktade marknaden och den tillfälligt lutande, levererar dessa Nike Flyknit-skor några av de mest naturliga komfort och flexibilitet som fötterna kan föreställa sig, toppade med lågprofild kudde och ömtålig övre stickning combo.

Ursprungligen släpptes tillbaka 1997, blev nike air zoom structure 20 dam grå snart en kultfavoritet tack vare sin futuristiska design. Sportsklättren har remastered sneaker med moderna material och konstruktion, debuterade i sina ursprungliga nyanser samt en ny samtida färgfärg som lägger till friskhet till den klassiska siluetten.

Arbeta med den berömda graffitiartisten flera gånger tidigare, avslöjar Nike sitt senaste samarbete med NY-baserade Stash. Having varit officiellt tillkännagiven i snabbt raderat Instagram-foto tillbaka 2016, har hype kring det nya samarbetspartiet nike air zoom pegasus solstice nästan palpabelt på den internationella sneakerscenen.Sporting Stash-grafik runt tånet, en sprayfärgskåpmotiv placerad på insolesna och Stash x Nike cobranding på hälfliken som anländer till Stashs eget grafittfont, det officiella utgivningsdatumet för den efterlängtade sneakerna har Nu har det blivit uppmärksammat. Med en blåtontonering, från marin till aqua, sitter den kombinerade konstruktionen övre på en skulpterad mellansula och är färdig med en djärv blå swoosh till sidoväggen.

http://www.shoesmarkse.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air zoom mariah flyknit racer svart