Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas tubular sneakers Messages in this topic - RSS
11/16/2017 3:03:07 AM
Annow1985
Posts 4
Denne adidas tubular sneakers går til guldet ved hjælp af glittende detaljer på tungen, hæl og sidepanel. Guld folie detaljer dækker disse tre områder og hopper ud af den grå nubuck øvre med en utrolig høj kontrast. En hvid ydersål og foring bryder op, og tilføjer endnu mere kontrast til den allerede ved siden af ​​hinanden forbundne blanding. Selvom du ikke er en fan af OL, er den måde, den springer på, virkelig noget at se. Denne gang har spillerne opfordret adidas til at give os en subtil ny Stan Smith farvelægning, der kun er til mestere.


og dette års eksklusiv opdatering vil indeholde de ikoniske adidas ultra boost og superstjerner. Til samarbejdet skabte Barneys en pared-back version af begge sneakers, med uklart premium hvide læder overdel og laser-cut detaljer. For Superstar betydede det at bruge læder i stedet for gummi til den klassiske skalletå. Begge er udstyret med laserskåret detaljer på logoet, striber og overskæg, med det hvide læder til venstre for at danne Adidas logoet på bagsiden.


nike air force 1 har været en succes for Adidas. Atletikmærkaten debuterede stilen sidste år i Paris Fashion Week og udstillede sin fire forår 16 stilarter til sin Tubular fodtøjserie, der var inspireret af 1980'ers løbende teknologi. Adidas samarbejdede med forhandleren Kith NYC på Tubular Doom Primeknit, som var beregnet til at hylde Kiths hjem i New York. Sneaker elskere lined up uden for Kith steder at gribe et par af de eftertragtede sko.
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas tubular sneakers