Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike air max 1 ultra moire sequoia-washed teal Messages in this topic - RSS
11/17/2017 1:22:21 AM
hjhkjhgkjglk
Posts 4


Voortbouwend op het monochromatische thema met de nike air max 1 ultra moire zwart, wordt het nieuwste lichtgewicht AM1-naadloze bovenwerk gedompeld in 'Hasta Green' met een contrasterende gespikkelde witte middenzool laag naar beneden. Het resultaat is een zuivere Air Max 1 -kleurenweg die onopvallend blijft maar toch de iconische houding van Air Max behoudt.

De originele Nike Air Max 1 werd uitgebracht in 1987 en toen was het een revolutionaire schoen met de beroemde luchtbel-hakken die sindsdien kenmerkend zijn gebleven voor deze stijl. Het maakte de schoenen uiterst comfortabel en in Nike's eigen woorden: "Het veranderde de sneakerwereld voor altijd door het onzichtbare zichtbaar te maken." Technologie blijft een van de belangrijkste bondgenoten van Nike. Toen de eerste Air Max 1 in 1987 werd uitgebracht, betekende dit een grote doorbraak, een hele nieuwe wereld voor alle sneakers. De nieuwe nike air max 1 ultra moire mint dames tilt die innovatietraditie nog verder. Het heeft een zacht synthetisch, laser geperforeerd bovenwerk, een nieuwe zool met een lager gewicht die ultiem zorgt voor een nog lichtere loopervaring. Volledig flexibel, uiterst licht, de nieuwe Nike WMNS Air Max 1 Ultra Moire Hot Lava / White is nu verkrijgbaar.

De Nike Air Max-familie krijgt een nieuw lid in het voorjaar van 2015 met de toevoeging van de nike air max 1 ultra moire phantom wit. Het frisse silhouet heeft een volledig nieuwe buitenzool, die in vergelijking met het origineel minder materiaal gebruikt, wat resulteert in een drastisch verbeterde flexibiliteit en een lager gewicht. Bovenop de buitenzool zit een synthetisch suède, lasergeperforeerd bovenwerk uit één stuk geïnspireerd op de Nike Air Zoom Moire + uit 2006, de eerste Nike + -schoen.

De nike air max 1 ultra moire sequoia-washed teal krijgt misschien niet veel liefde van hardcore sneakerfans, maar we denken dat ze een plaats verdienen in het hart van elke Swoosh-liefhebber als een update voor een klassieker die trouw blijft aan het oorspronkelijke silhouet van onze geliefde Air Max 1.The Nike Air Max 1 Ultra Moire "Camo" wordt geleverd in verschillende tinten groen en bruin om het trending camouflage-effect te bereiken.

http://www.shoesmarkbe.com/
pages: 1
|

Home » General » nike air max 1 ultra moire sequoia-washed teal