Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » Pandora smykker salg op og op Messages in this topic - RSS
11/17/2017 1:39:14 AM
Wendy
Posts 5
pandora armbånd Australiens indtægter fortsætter med at klatre, med de seneste resultater, der repræsenterer sit 10. kvartal i træk, med betydelige salgsforhøjelser.

Ifølge en selskabsregnskab steg Pandoras omsætning 35,9 pct. - 45,1 pct. I lokal valuta - til 208 mio. Kr. (42 mio. Kr.) I 3. kvartal 2015 i forhold til den tilsvarende periode i 2014.

Salg af samme butik steg også 44,5 pct., Hvilket markerer 10. kvartal i træk, for hvilket mærket har registreret en stigning på 20 pct. Eller derover.

"Virksomheden i Australien og New Zealand var meget stærk i 3. kvartal," udtalte Pandora Australia-præsident Brien Winther. "Vi var især glade for at se vores hårde arbejde i New Zealand med nogle meget positive resultater. Både vores konceptbutik og multi-branded [detailhandlere] har bidraget stærkt til vores resultat. "

Fortsat salgsstigning og åbning af 12 nye konceptbutikker i det forløbne år siges at have drevet det positive resultat.

Winther bemærkede, at ringenes kategori udførte sig særdeles godt -pandora armbånd tilbud tegner sig for mere end 20 pct. Af Australiens indtægter - og at selskabet også havde et stærkt salg for sine gavesæt.

"Vi oplevede også en forbedring i vores halskæde og vedhæng kategori," tilføjede han.

Mens den nye australske e-butik lanceret den 29. september ikke havde indflydelse på indtægterne for perioden, sagde Winther, at han var tilfreds med sin præstation til dato.

"Vigtigst er, at de operationelle aspekter har kørt ekstremt problemfrit,pandora armbånd læder hvilket er en kredit til teamet [som har] arbejdet for at sikre eventuelle potentielle udfordringer blev planlagt til," kommenterede han. "At give vores forbrugere en mindeværdig oplevelse er afgørende, og hidtil har vi leveret på det løfte."
pages: 1
|

Home » General » Pandora smykker salg op og op