Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Herinnering vrijgeven: Pusha T x adidas EQT-onders Messages in this topic - RSS
11/18/2017 1:42:14 AM
Brelf1953
Posts 4
Weet je nog toen de adidas zx flux schoen de "it" -schoen was als het op adidas aankwam? Voelt zo lang geleden, toch? Om het vergeten silhouet nieuw leven in te blazen, besloot adidas onlangs om een ​​bijgewerkte versie van de adidas ZX Flux uit te brengen die toevallig een Primeknit-upper bevat. Bekijk de nieuwste onthulde colorway, de Adidas ZX Flux Primeknit Utility Ivy. Optimaliseer om dezelfde structuur van de schoen te behouden, het enige verschil is dat het bovenwerk nu uit Primeknit is opgebouwd. De zool blijft hetzelfde als een witte, geperste EVA-middenzool over de gomkleurige buitenzool.


De adidas gazelle heeft de afgelopen jaren een sterke opleving gekend, aangezien adidas het klassieke silhouet heeft teruggebracht in een hele reeks oude kleuren en nieuwe introduceerde. Vandaag brengen we je een blik op een van die paren die in de laatste categorie passen, want deze Gazelle wordt bedekt door een rijk Collegiate Bourgondisch suède door het hele bovenwerk met goudkleurige lederen accenten op de merknaam en het hiellipje met drie strepen. Afwerkingsdetails zijn onder andere de Gazelle-branding in goudfolie, een witte tong en binnenvoering en een witte rubberen zooleenheid.


De nieuwste versie van adidas eqt support ADV dit najaar is een slangenhuid-pack dat verkrijgbaar is in de kleur rood van Scarlet Red, Chalk White en Core Black. De sneaker heeft een gebreid bovenwerk van mesh met slangenhuid lederen kwartierpanelen rond de hiel. Andere details zijn de geïntegreerde webtape Three Stripes aan de zijkant en de zachte TPU-overlay aan de achterkant. Een witte rubberen zool, tonale veters en een EQT-label op de tong completeren de stijl helemaal.
pages: 1
|

Home » Announcements » Herinnering vrijgeven: Pusha T x adidas EQT-onders