Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas nmd runner goedkoop blauw Messages in this topic - RSS
11/19/2017 8:18:34 PM
brittaambur
Posts 3


Na de baanbrekende modellen Flux en Ultra Boost introduceert Adidas de eerste technologische hardloper, de adidas nmd runner goedkoop blauw die niet als een sportschoen is ontworpen, maar als een pure lifestyle-sneaker voor op de weg. Hiervoor heeft hoofdontwerper Nic Galway diep in de aloude archieven geslopen en werd hij geïnspireerd door drie baanbrekende Adidas-hardlopers: de Micro Pacer, die werd geïntroduceerd als de eerste hardloopschoen met geïntegreerde wearables in 1984, de Rising Star van het volgende jaar Typische verwisselbare dempingselementen en de Boston Super uit 1986, die de kloof tussen prestaties en levensstijl al overbrugde.

De adidas nmd runner schoenen kopen-game wordt alleen maar beter en komt op 18 augustus, je bevindt je op dezelfde golflengte als je dat nog niet bent. Met elke nieuwe kleur die op de markt komt, wordt het gezoem rond deze sneaker steeds duidelijker. Naast de dames brengt adidas patriottische #BoostVibes uit met de kleuren 'Vivid Red', 'Off White' en 'Tech Ink'.

adidas Originals serveert hun opwindende nieuwe adidas nmd runner lichtblauw-silhouet in vier nieuwe kleurstellingen - drie voor mannen en één voor vrouwen. Alle vier de modellen hebben het bovenwerk van Primeknit en zitten bovenop de volledige boost-tussenzolen. Alle vier de modellen zijn nu verkrijgbaar bij KithNYC.com.

Je zult enkele subtiele verwijzingen zien naar iconische adidas-stijlen zoals de Micro Pacer, de Rising Star en de Boston Super. adidas heeft deze stijlen genomen en hun beste eigenschappen in de adidas nmd runner groen wit gevierd met een ongeëvenaarde technologie vanaf 2016. Klassieke kleurblokkering maakt de transformatie van de hardloper tot een lifestyle-sneaker tot een must om van de NMD te maken.

http://www.sarenlist.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas nmd runner goedkoop blauw