Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » new balance 770 for sale Messages in this topic - RSS
11/21/2017 7:22:52 PM
tryfuoi
Posts 5



Het Flimby-pakket van het new balance 770 for sale 35-jarig jubileum omvat de New Balance 1500, New Balance 991, New Balance Epic TR en de New Balance 770. Alle vier de paren zijn gekleed in hoogwaardige materialen die toevallig in het Verenigd Koninkrijk zijn ontworpen in hun Flimby, Cumbria. fabriek. Tonale tinten bestaande uit wit, marine, grijs en zwart ontwerpen elk respectief paar, waardoor ze zeer veelzijdige opties zijn.


new balance 770 norse is een eerbetoon aan hun fabriek in Cumbria UK met het Cumbrian Flag Pack dat drie verschillende silhouetten bevat: New Balance 770, New Balance 1500 en New Balance CT300. Alle drie de silhouetten hebben een combinatie van suède, leer en textiel in kleurencombinaties die blauw, wit en groen bevatten. De 770 en 1500 hebben een zware dosis wit en blauw met subtiele hits van groen. De CT300 wordt geleverd met een overwegend witte bovenkant met groene accenten. Alle drie worden vervolgens afgewerkt met de Cumbrische vlag op de tongen.


Vandaag bekijken we opnieuw het new balance zwart dames Cumbrian Flag Pack. Dit nieuwe pakket is een eerbetoon aan New Balance's Cumbria UK-fabriek door elk van de drie paren in het pakket een maar van een Cumbriaans vlag-thema te geven. Het New Balance Cumbrian Flag Pack omvat de New Balance 770, New Balance 1500 en New Balance CT300. Alle drie de aanbiedingen zijn gemaakt van suède, leer en textiel in een blauw, wit en groen kleurenschema. De 770 en 1500 worden geleverd met een witte basis, geaccentueerd door de hits van blauw en groen. De CT300 komt ook met een witte bovenkant, maar kiest alleen voor groene hits. Alle drie de paren worden ook geleverd met de Cumbrische vlag op de tongen om het thema van de schoen te voltooien.


Norse Projects en new balance schoenen werken samen voor een limited edition "Lucem Hafnia" -pakket, bestaande uit herwerken van het klassieke 770-model. Voor het eerst geïntroduceerd in 1986, wordt de fan-favoriete runner weergegeven met NB's geavanceerde Fethalite middenzool voor optimale stabiliteit en comfort. Deze keer kijkt Norse Projects naar de Universiteit van Kopenhagen voor de inspiratiebron van de samenwerking. Het vertalen van de verfijning en de verfijning van de Universiteitsbibliotheek van het gebouw, de New Balance 770 is omgevormd in twee verschillende kleurstellingen: Brown Navy en Rainy Olive. Updaten van de sneaker met reliëf op de New Balance-branding op de zijpanelen, extra details zijn onder andere een soepele nubuck-constructie, volnerfleder, een EVA-tussenzool, een geweven tongetiket en tenslotte de merknaam van Noorse projecten op de inlegzolen.


http://www.nbclassicstyle.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » new balance 770 for sale