Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » New Balance 577 Kopen Messages in this topic - RSS
11/23/2017 11:24:48 PM
winterr
Posts 2


De New Balance 577 Kopen met zijn Made in England-kwaliteit is dit voorjaar weer terug in twee nieuwe indrukwekkende kleurstellingen. Het populaire silhouet van het in het Verenigd Koninkrijk gemaakte assortiment New Balance retrolopers komt aan in een duo van unieke nieuwe looks, met je keuze uit een donkerpaars bovenwerk geaccentueerd met lavendel, grijs en rood, of een weelderig rood met zwarte en grijze accenten. Elk is gebouwd in het premium suède en hoge kwaliteit die u verwacht van elke Made in England New Balance-uitgave. De nieuwste 557 colorways komen nu aan bij fijnere New Balance-leveranciers over de hele wereld.

Op geld geïnspireerde kleuren zijn niets nieuws voor de sneakerwereld, en het lijkt erop dat New Balance de actie zal opnemen met het nieuwe "English Tender" -pakket. Het merk kiest ervoor om te werken met het onderschatte 577-model, dat is uitgerust met een bovenwerk van zacht suède. De afzonderlijke blauwgroen en oranje kleurenschema's lijken geïnspireerd te zijn, respectievelijk., En de Britse vlag en het pondteken zijn te vinden op de tongentag van de sneaker - nog een knipoog naar de op valuta's gebaseerde kleurstellingen. Over het algemeen blijkt een onwaarschijnlijke inspiratiebron de afgelopen jaren een van de beste New Balance 577 Opruiming te zijn. Pas op met het pakket om deze week te starten bij je plaatselijke winkeliers.

De New Balance 577 Goedkoop is terug met een moderne levensstijl dankzij suède op suède. Het retroloopmodel is door de premium-leisteen uitgevoerd naar de voorkant van de retro-lei van NB, dankzij de hoogwaardige lederen uitvoeringen in de tool Made In England, maar hier creëren de azuurblauwe tinten een koude achtergrond terwijl een pastelkleurige synthetische overlay wat paasachtige esthetiek toevoegt. Kom na de pauze voor een beter zicht op de nieuwste premium versie van deze New Balance-retro en pak je paar vandaag op van plaatsen zoals Caliroots.

Weet je nog dat New Balance 577 Online Kopen "Napes" -pakket? Geïnspireerd door de prominente rotstop in het Engelse Lake District, had het rotsklimbestemming New Balance een eerbetoon aan het bereiken van respectieve pieken met twee versterkte NB 577s eerder deze zomer. Nu zijn de nylon geconstrueerde retro lopers eindelijk verkrijgbaar. De versterkte materialen van nylon en een heavy-duty suède weerspiegelen de ambities van klimmers met contrastkleuren die geschikt zijn voor lifestyle en contrasteren door de twee paren. Wat resulteert in een eclectische stijl die vergelijkbaar is met die van de ACG-afdruk van Nike. Bekijk hieronder meer foto's en weet dat deze New Balance 577-aanbieding vandaag beschikbaar is in winkels zoals Sneaker Politics.

Een dubbele dosis moderne updates geven de New Balance 577 Nederlandeen geheel nieuw uiterlijk aan dit nieuwste aanbod van de klassieke hardloper. Ten eerste krijgt de meestal ingetogen of traditioneel gekleurde sneaker de trendy "Tiffany" -achtige colorway in zwart en aqua. Vervolgens krijgt het een stijlvolle koolstofvezelpanelen voor het kwartpaneel en het hiellipje. Het uiteindelijke product is de Made in UK-kwaliteit die u van de 577 verwacht, maar in een sportievere look dan ooit. Paren vallen nu wereldwijd onder de fijnere New Balance-winkels.
pages: 1
|

Home » Announcements » New Balance 577 Kopen