Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike roshe geel rood schoenen 2017 Messages in this topic - RSS
11/29/2017 1:02:54 AM
devinneallyn1
Posts 3


De nike roshe geel rood schoenen 2017-serie is een favoriet in de sneakerhead-community vanwege zijn veelzijdigheid en klassieke silhouet. In de nieuwste editie van Roshe is een suede-versie gecombineerd met een leren toebox en een zwart lederen Swoosh. Het licht asgrijs kleurenschema wordt geaccentueerd door Nike's kenmerkende Volt-accent op de voering en tonale veters, samen met een witte tussenzool. De Nike Roshe Run Suede is een aangename afwisseling van de gebruikelijke mesh-look, terwijl lopers en dragers van lifestyle de kans krijgen hun stijl op een stijlvolle manier uit te drukken.

Geïnspireerd door de Zen-school van denken en oefenen, belichaamt de nike roshe heren bruin uitverkoop goedkoop eenvoud in elk detail, met strakke lijnen en de essentie van wat een comfortabele schoen maakt. Elk deel van de schoen weerspiegelt een rustige Zen-tuin, van de gemodificeerde wafelzool die lijkt op stapstenen in een beek, of de gevoerde binnenzool die een hellende rotstuin weerspiegelt. Met verschillende tussenzijkantlengtes combineert de schoen eenvoud en functionaliteit perfect.

De nike roshe groen zwart damesschoenen-serie gooit een curveball door het vrijgeven van een Suede-versie in plaats van de gebruikelijke mesh-constructie van de schoen. Gekleed in een combinatie van Velvet Brown, Sand Dune, Volt en Metallic Gold blijven de technische ontwerpaspecten van de sneaker hetzelfde. De bovenkant van de schoen heeft een fraaie vleugje goud op de Swoosh en een crèmekleurige / off white zool. Gebouwd met een zachte middenzool en premium bovenwerk dat kan worden gedragen met of zonder sokken, aangekleed of omlaag, of gewoon om te wandelen en het rustig aan doen.

Oorspronkelijk maakte het zijn debuut in 2012, de nike roshe donkerblauw dames goedkoop online is gemaakt om eenvoud te belichamen. De nieuwe Roshe Two trainers zijn net zo licht en flexibel als het origineel, en combineren een zacht bovenwerk van neopreen met drie lagen demping voor ultiem comfort en een draai aan de klassieke look die overal ter wereld geliefd is.

De zomer staat voor de deur en het draait allemaal om felle tinten en om het licht en luchtig te houden als het gaat om je trainingsgarderobe. Een belangrijk stuk voor het seizoen is de nike roshe paarse rood nieuw schoenen Hyper Breathe-schoen - onderdeel van het nieuwe Nike Breathe-assortiment. Met een nonchalante en leuke esthetiek levert deze herinterpretatie van een klassieker al het coole comfort dat je nodig hebt naarmate de temperatuur stijgt.
pages: 1
|

Home » Announcements » nike roshe geel rood schoenen 2017