Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Force 1 Wit Schoenen Nederland Messages in this topic - RSS
12/1/2017 9:48:32 PM
field89
Posts 4


Dit is het seizoen waarin het op Timberland geïnspireerde 'vlas'-regime van Nike Sportswear tot de schappen in de detailhandel komt. In de afgelopen twee herfst hebben we een aantal van de beste retro's van Nike de esthetiek van de buitenmens gezien, dit jaar is elke aankondiging over een terugkeer naar vorm tot nu toe merkbaar afwezig geweest in de release-lei. Vandaag bekijken we de Nike Air Force 1 Wit Schoenen Nederland High "Flax" die in november 2015 exclusief werd uitgebracht in een herenmaat. Nu brengt NSW de kop-draaiende versie van de iconische basketbal-top van Bruce Kilgore terug voor een damesmatenloop alleen in oktober.

Nike Sportswear houdt de Nike Air Force 1 Zwart Sale nl Low klassieker met deze nieuwste tweekleurige colorway in Star Blue en wit. Het beproefde, echte en nooit uit stijlvolle kleurenblok treft de low-top Air Force 1 met de felblauwe tint die zorgt voor het grootste deel van het bovenwerk van suède en mesh, met wit voor de Swooshes en de tussenzool. Het oranje Swoosh-logo in vintage stijl maakt ze af. Als je toevallig een nieuw paar blauwe suede-krachten nodig hebt, kun je nu een paar kopen bij bepaalde Nike Sportswear-leveranciers zoals Rock City Kicks.

Bij Nike Sportswear draait het allemaal om vintage-geïnspireerde looks nu we van zomer naar herfst overstappen. De nieuwste Nike Air Force 1 Chicle Licht Bruin Opruiming Low-release maakt gebruik van een vooraf gerijpte Summit White lederen basis, terwijl wat ze "Lucky Green" noemen je meer geluk zou moeten geven voor dit schooljaar.
Lady Bay Area sportfans, hebben we een sneaker voor jou. De Nike Air Force 1 Flyknit Low komt voor de herfst in een nieuwe colorway die je zeker kunt matchen met je Golden State Warriors-uitrusting, met een mix van zwart, geel en wit voor het Flyknit-bovenwerk geaccentueerd met koningsblauw voor de leren tong. Met een licht en comfortabel ontwerp dankzij de combinatie van Flyknit en de Ultra-tooling, is dit misschien wel de perfecte sneaker voor elke Warriors-fan die dit komende seizoen op rock gaat spelen.

De lichtere editie van de Nike Air Force 1 Online Kopen voor dames is triple-zwart met deze nieuwste versie van de Upstep. Ook een 'SE'-versie, het bovenste werpt de gebruikelijke lederen constructie in het voordeel van een schuim / mesh-constructie met een kiezelsteenmotief erop gestempeld. De slanke en geschubde look in een lichtgewicht en bros mesh bovenwerk gecombineerd met het uitgebouwde zoolontwerp zorgt voor een geweldige editie van de Air Force 1 om je sneakerrotatie in de late zomer sneaker toe te voegen.

Dit is het seizoen waarin het door Timberland geïnspireerde 'vlas'-regime van Nike Sportswear tot de schappen in de detailhandel komt. In de afgelopen twee herfst hebben we een aantal van de beste retro's van Nike de esthetiek van de buitenmens gezien, dit jaar is elke aankondiging over een terugkeer naar vorm tot nu toe merkbaar afwezig geweest in de release-lei. Vandaag bekijken we de Nike Air Force 1 Goedkoop High "Flax" die in november 2015 exclusief in een herenmatenlancering werd uitgebracht. Nu brengt NSW de kop-draaiende versie van de iconische basketbal-top van Bruce Kilgore terug voor een damesmatenloop alleen in oktober.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Force 1 Wit Schoenen Nederland