Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Huarache Goedkoop Messages in this topic - RSS
12/11/2017 12:34:13 AM
bedyg
Posts 2


Vertrouwde OG-tonen van de Nike Air Huarache Goedkoop combineren met safari-afdrukken op deze wilde nieuwe versie van de Air Huarache Utility. De nieuwe Huarache Utility, die het smaragdgroene en gele neopreen leende van een van de meest herkenbare originele kleuren van de schoen die hem inspireerde, maakt ook gebruik van reflecterende safari-afdrukken voor het spatbord en een gespikkelde tussenzool. Het eindproduct is een mix van originele Huarache-vibes met moderne detaillering en nog steeds een van de beste kleurstellingen van de Air Huarache Utility. Je kunt deze binnenkort bij geselecteerde Nike Sportswear-winkels vinden of ze nu op eBay vinden.

Een van de meer iconische kleuren niet uit de oorspronkelijke 1991 van de Nike Air Huarache Opruiming was de "Escape" -look, een die Bisque, Storm en Rope tinten combineerde voor een iconische look die de wederverkoopmarkt trof voor gekke prijzen jaren na het zitten op winkelrekken tegen gereduceerde prijzen in 2003. Nike heeft nog geen retrospectief voor Huarache, maar misschien herken je de look met deze Nike Air Trainer Huarache. Een soortgelijke blauwe tint raakt de neopreen instapper en zandtinten raken overal het versterkte suède. Wat denk je? Als je een van degenen bent die hoopt de Nike Huarache retro te krijgen, kan deze training je misschien tegenhouden. Meer foto's hieronder.

Nike Air Huarache Sale nl zijn nu een sneakerhead, maar voel je niet slecht als je nog een paar van deze op Tinker geschreven techrunners moet aanpakken. Grootte? in het Verenigd Koninkrijk herbevoorraden een hoop geweldige releases die de afgelopen twee jaar zijn opgedoken, dus dit is het moment om deze uitmuntende hardlopers op te laden als je de Huarache-voorraad wilt aanvullen. De aanvulling begint op 8 december exclusief bij Size? locaties of online hier. Reageer snel, want maten verdwijnen snel.

'Winterse mix' is nooit iets dat je wilt zien als je naar de prognose kijkt, tenzij je gestoord bent en eigenlijk van ijzel, sneeuw en smeltende sneeuw houdt, maar de winterse mix op deze nieuwe colorway van de Nike Air Huarache Online Kopen is zeker aantrekkelijker. Alleen voor de jonge liefhebbers van Huarache, heeft de Huarache van de Gradeschool-formaat een winterse make-over in een ijzige schaduw van Copa-blauw met een all-over sneeuwvlok en sneeuwwitte accenten. Zoek naar de speciale winter colorway van de Nike Air Huarache voor kinderen bij bepaalde Nike Sportswear retailers later dit najaar.

Met alle liefde die de Nike Air Huarache Nederland heeft meegemaakt sinds hij uiteindelijk op een zinvolle manier terugkwam, zou je denken dat de nieuwe Nike Huarache NM inmiddels zou zijn uitgerold. Dat was simpelweg niet het geval, want degenen die in de VS woonden, moesten het in de zomer klaarstaande model in buitenlandse catalogi bekijken voor wat schijnbaar voor altijd was voordat de beschikbaarheid van de Stateside een betrouwbare realiteit werd. En nu de warmere maanden bijna achter ons liggen, is het dan te weinig te laat voor de Huarache NM? Het nieuwste paar met dat kop-draaiende touw vetersysteem is terug in een schone Game Royal. De natuurlijke loopzool combineert met de meer traditionele aspecten van de Tinker-klassieker uit 1991 op de hiel, terwijl een geventileerde mesh ervoor zorgt dat je voeten koel blijven. Heb je de nieuwste Nike Huarache al eens op maat geprobeerd? Nu verkrijgbaar bij winkels zoals Concepts.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Huarache Goedkoop