Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas kæmper for at sælge TaylorMade Messages in this topic - RSS
12/29/2017 4:24:17 AM
Sorensen
Posts 3
Adidas forbliver mislykket i sine forsøg på at finde en køber til adidas sko mænd TaylorMade, og klokken på et potentielt salg kan snart løbe tør.

Adidas meddelte i maj, at det var "aktivt søger" at sælge sine golfmærker, ledet af TaylorMade og også inklusive Ashworth og Adams. Ifølge en New York Post-rapport har virksomheden stadig ikke fundet en suitor for TaylorMade og står nu over for stigende tab og øget konkurrence.

adidas sko tilbud Adidas har angiveligt fastgjort en pris på 500 millioner dollars på TaylorMade-salg sidste år, men det kan nu være nødvendigt at tage betydeligt mindre i betragtning af "trussel", som Callaway's modtagne Epic-driver og den kendsgerning, at de tre Adidas-golfmærker taber $ 75- 100 millioner om året ifølge rapporten.

Disse tal er ikke blevet hjulpet af Tiger Woods 'nylige situation. TaylorMade lavede et stort sprøjt i sidste måneds PGA Merchandise Show ved at annoncere en flerårig udstyrsaftaleaftale med Woods, men han savnede det samme stykke i Farmers Insurance Open i samme uge og er ikke blevet hørt fra siden en abrupt tilbagetrækning på Omega adidas sko dame Dubai Desert Classic.

Både verden nr. 1 Dustin Johnson og World No. 2 Jason Day spiller for øjeblikket TaylorMade klubber, men rapporten viser, at Adidas kun har tre måneder tilbage til at finde en adidas sko herre køber. Ellers kan det være nødvendigt at vælge mellem at holde mærket internt for at reducere tab eller følge i Nike's fodspor ved at kramme et bemærkelsesværdigt mærke til udstyr.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas kæmper for at sælge TaylorMade