Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Her er hele Nike Free Trainer V7 Week Zero Collect Messages in this topic - RSS
1/8/2018 7:57:13 PM
Ligand8
Posts 4
Sagt at være faldende snarere end senere, tag et kig på denne premium kvinders eksklusive iteration af købe air max 1. Koblet Nike WMNS Air Max 1 Premium Pink, denne Air max 1 kommer påklædt i en tonal Pink premium læder øvre ledsaget af Metallic Gold på branding og blonder tips. Suede og tekstureret læder er også en del af skoens tonale øvre. Tilføjelse af kontrast til skoen er brugen af ​​en hvid mellemsål og isete gennemsigtig ydersål set ned lavt. Har du set det dope matchende hænge tag også? Ingen officiel udgivelsesdato endnu, men forvent at Nike WMNS Air Max 1 Premium Pink vil falde i de kommende uger.


Flere hybrid udgaver af nike air vapormax udgives i 2018, og et af de kommende par er Nike Air VaporMax Inneva. Ingen billeder af designet er lækket endnu, men en gengivelse af silhuetten er blevet oprettet for at give os en ide. Sneakeren har i grunden den vævede øvre del af Inneva, mens sålen er blevet erstattet med den nye Air VaporMax. Se efter denne nye Nike Air VaporMax Inneva engang i 2018 og hold øje med flere opdateringer. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer.


Som opfølgning på den seneste nike free løbesko CMTR 2017 Gyakusou udgivelse, er Nike Sportswear sat til at debutere "Neon" iterationen, der begynder i denne weekend. Udtrykket i et Anthracite, Volt og Wolf Gray farveskema. Denne Nike Free RN Commuter 2017 har en strikket øvre med elastisk fastgørelse, træk flap i hælen oven på en Free Run-sål. Som et nøgle til Air Max 95 er skoen fremhævet med Neon accenter.
pages: 1
|

Home » Announcements » Her er hele Nike Free Trainer V7 Week Zero Collect