Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Converse Jack Purcell Goedkoop Messages in this topic - RSS
1/8/2018 11:49:05 PM
vsgesg
Posts 2



Converse Jack Purcell Online Kopen Signature van Converse staat dit voorjaar 2015 voorop. Met de klassieke, maar toch nonchalante lifestyle-esthetiek, is er nog veel meer in dit Jack Purcell-model dan het oog kan vangen, aangezien een Ortholite-voetbed is uitgerust met Nike Zoom Air-technologie voor een extra comfortabel ritje. De sneaker is voorzien van een duurzaam eend canvas en contrast stiksels komen overal aan. Een off-white middenzool met visgraat voegt een voorgerijpte afwerking toe. Verkrijgbaar in zowel zwart als wit, we wachten nog steeds op een releasedatum in de States. Meer na de pauze.

De Converse Jack Purcell Goedkoop met zijn slanke en lage silhouet is bijna altijd de perfecte sneaker voor je zomerrotatie. Meer perfect voor het warme weer dan ooit is deze nieuwste versie van de iconische sneaker, met een fris wit canvas bovenwerk en tussenzool, zilveren veter-doorvoertules en toetsen van donkerblauw voor de hiel-branding en de "glimlach" van de neus. Het toevoegen van een laatste frisse touch voor een van de schoonste Jack Purcell colorways ooit is een hemelsblauwe buitenzool. Je zult ook niet willen vergeten dat de Jack Purcell onlangs is geüpgraded met de Zoom Air-demping van Nike voor extra comfort aan de legendarische tennisschoen. Als je er zeker van bent dat je nu een paar nodig hebt, haal je ze op bij bepaalde Converse-winkels zoals Kith.

De tijdloze Converse Jack Purcell krijgt de in-trend geweven behandeling met deze nieuwe premium-editie. In een volledig witte colorway heeft de Jack Purcell Woven een hoogwaardig leren bovenwerk met geweven secties die zich om de schoen net boven de tussenzool en onderaan elke tong wikkelen. Een vleugje marineblauw is toegevoegd aan de kenmerkende "smile" -neus en branding op de haknummerplaat. De Converse Jack Purcell Opruiming Woven is nu verkrijgbaar bij fijnere Converse-leveranciers.

DeConverse Jack Purcell Sale nl-lijn heeft altijd de perfecte persoonlijke lifestyle-gevoeligheden verpersoonlijkt, en nu is het steunpilaar-silhouet terug in vijf nieuwe esthetiek die precies bij je keuzes voor zomerkledij hoort te passen. Variërend van een zacht leer, wol of suède bovenkant, de Purcell sport premium details zoals gewaxt veters als compliment. Verkrijgbaar in een zanderige tint van bruin, een monochroom blauw, diep bruin leer en grijs, de Converse Jack Purcell Ox aflevering is vandaag verkrijgbaar bij geselecteerde retailers.

De geweven beweging gaat verder met nog een ander model toegevoegd aan de rangen van sneakers met premium weven detaillering. De schoen in kwestie is de Converse Jack Purcell Sale Nederland, die wordt gepresenteerd in twee eenvoudige kleurstellingen van wit of zwart leer met een unieke geweven wikkel rond de schoen net boven de tussenzool. Kijk goed en je vindt ook een ander geweven paneel dat langs elke tong naar beneden loopt, evenals kurk inlegzolen voor nog een premium touch.
pages: 1
|

Home » Announcements » Converse Jack Purcell Goedkoop