Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max 2017 Opruiming Messages in this topic - RSS
1/15/2018 12:37:07 AM
jcuhef
Posts 2


Er zijn nog meer foto's te zien van de langverwachte Nike Air Max 2017 Opruiming . Zoals verwacht zijn er extra kleuren van de luchteenheid met Air Max-wonderkind over de volledige lengte. Een bordeauxrode en wolf-grijze kleurstelling voegt zich bij de al eerder geziene zwarte en blauwe versies. Bekijk de afbeeldingen in de bovenstaande galerij vanaf END. en houd vast, de AM2017 zal naar verluidt in november worden uitgebracht.

Nike Air Max 2017 Online Kopen heeft nu een releasedatum en de eerste officiële foto's zijn gedaald. Het lijkt erop dat de Max een beetje is opgeblazen sinds de editie van 2016, waarbij het blootliggende Flywire-vetersysteem is gedumpt voor een reeks opgevulde concentrische cirkels. Het teengedeelte heeft een gestroomlijnde Engineered Mesh-constructie, waardoor de gradatie van kleuren op de blauwe versie zichtbaar is. Trouw aan zijn erfgoed heeft de schoen een luchteenheid van volledige lengte, vergelijkbaar met wat we in voorgaande jaren hebben gezien. Hoewel we nog niet over de specificaties beschikken, verwachten we dat de Swoosh aan de technische kant van de zaak heeft gesleuteld, vooral als je rekening houdt met de recentere innovaties van Air die in VaporMax zijn opgenomen.

Lijkt erop dat Nike echt serieus is met die $ 50 miljard aan verkopen in 2020, omdat het merk de laatste tijd echt is neergestort. Temidden van de spervuur ​​van nieuwe tech / schoenen / alles wat ze hebben geduwd om te beginnen 2016, we zijn ook begiftigd met de eerste foto's van de Nike Air Max 2017 Sale Nederland! Met dank aan Nike Blog zijn de foto's alles wat we nu moeten doen, maar de schoen ziet er veelbelovend uit.

Nike heeft zojuist een nieuwe kleurstelling toegevoegd aan de gelederen van de langverwachte Nike Air Max 2017 Sale nl. De meest verse toevoeging ziet een sterke gradiënt van 'groene steen' en zwarte rimpel over zijn geribbelde bovenkant. De gevoerde mesh-constructie van de AM2017 biedt de perfecte compositie voor tonale veranderingen, met zijn concentrische golvingen die een uniek patroon creëren.

De Green Stone-combo heeft een lichte buitenzool die gloeit door een Air Max-zool over de volledige lengte. De sneaker is afgewerkt met een frisse witte Swoosh en een reflecterende hielstrip en biedt een ware evolutie van een klassieke lijn.Air Max Day staat voor de deur en de viering vanNike Air Max 2017 Goedkoop ziet eruit alsof het nog het beste jaar is. Nike is naar buiten gekomen en heeft een uitgebreide lijst onthuld van schoenvrijgroeken tot aan de grote dag, met meer dan een paar must-col drops - zowel retro als modern.
1/15/2018 2:13:50 AM
myy
Posts 165
burberry outlet online, swarovski crystal, coach factory outlet, stone island, eyeglass frames, kate spade outlet, oakley vault, coach factory outlet, marc jacobs, lacoste outlet, chargers nfl jersey, polo outlet, asics outlet, flat iron, christian louboutin, vans shoes, mbt shoes, chicago bulls jerseys, mont blanc, juicy couture, the north face outlet, oakley vault, adidas, bengals nfl jersey, seahawks nfl jersey, jets nfl jersey, air max, longchamp handbags, polo ralph lauren, barbour jackets, omega watches, fred perry outlet, polo ralph lauren outlet, nike free, burberry outlet, ferragamo, kate spade outlet, michael kors, michael kors outlet online, coach outlet, rolex montre, beats by dre, roshe runs, armani exchange, burberry, moncler jackets, michael kors outlet, adidas, cheap jordans, polo outlet online, prada shoes, red bottoms, hollister clothing store, ralph lauren factory store,
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max 2017 Opruiming