Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max 2017 Goedkoop Messages in this topic - RSS
1/24/2018 8:45:08 PM
ijgusb
Posts 2


Er zijn nog meer foto's te zien van de langverwachte Nike Air Max 2017 Opruiming . Zoals verwacht, zijn er extra kleuren van de luchteenheid met Air Max-wonderkind over de volledige lengte. Een bordeauxrode en wolf-grijze kleurstelling voegt zich bij de al eerder geziene zwarte en blauwe versies. Bekijk de afbeeldingen in de bovenstaande galerij vanaf END. en houd het vast, de AM2017 zal naar verluidt in november worden uitgebracht.

Nike Air Max 2017 Sale nl heeft nu een releasedatum en de eerste officiële foto's zijn gedaald. Het lijkt erop dat de Max een beetje is opgeblazen sinds de editie van 2016, waarbij het blootliggende Flywire-vetersysteem is gedumpt voor een reeks opgevulde concentrische cirkels. Het teengedeelte heeft een gestroomlijnde Engineered Mesh-constructie, waardoor de gradatie van kleuren op de blauwe versie zichtbaar is. Trouw aan zijn erfgoed heeft de schoen een luchteenheid van volledige lengte, vergelijkbaar met wat we in voorgaande jaren hebben gezien. Hoewel we nog niet over de specificaties beschikken, verwachten we dat de Swoosh met de tech erin is gaan knutselen - vooral als je rekening houdt met de recentere innovaties van Air die in VaporMax zijn opgenomen.

Lijkt erop dat Nike echt serieus is met die $ 50 miljard aan verkopen in 2020, omdat het merk de laatste tijd echt is neergestort. Temidden van de spervuur ​​van nieuwe tech / schoenen / alles wat ze hebben geduwd om te beginnen 2016, we zijn ook begiftigd met de eerste foto's van de Nike Air Max 2017 Nederland! Met dank aan Nike Blog zijn de afbeeldingen alles wat we nu moeten doen, maar de schoen ziet er veelbelovend uit.

Een groot verschil tussen de Nike Air Max 2017 Goedkoop in vergelijking met de vorige paar Air Max-modellen is het feit dat Nike besloot de Dynamic Flywire te verwijderen die werd geplaatst om de voet vast te zetten. Andere details zijn reflecterende 3M-slagen op de bovenkant en een Air Max-zool.

Gebouwd met een Engineered Mesh-bovenwerk met een structuurstructuur met ribbels. Deze Nike Air Max 2017-versie combineert een combinatie van Deep Royal Blue, Hyper Cobalt en Black. Bekijk hieronder een kijkje en je vindt de nieuwste Nike Air Max 2017 Online Kopen in Deep Royal Blue nu verkrijgbaar bij bepaalde Nike Sportswear-winkels, waaronder winkels zoals Titolo.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max 2017 Goedkoop