Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air force 1 flyknit low heren zwart Messages in this topic - RSS
1/26/2018 12:59:32 AM
ouibpjhasj25
Posts 3


Van alle sneakers die als 'iconisch' worden beschouwd, is er misschien geen model dat de titel meer verdient dan nike air force 1 low suede beige. Het low-top court-model debuteerde voor het eerst in 1982 en is sindsdien de gouden standaard voor straatcultuurontwerp gebleven - perfect zoals het is met zijn zuivere, klassieke look, maar net zo ideaal als een canvas voor personalisatie. Hoewel het indrukwekkend genoeg is dat de AF1 zowel cultstatus als commercieel succes behaalt, is het nog verbazingwekkender dat het de allereerste basketbalschoen was die ontwerper Bruce Kilgore creëerde.

In 1982 bracht Nike de nike air force 1 flyknit low heren uit, een basketbalschoen met een revolutionaire technologische innovatie: een zak lucht in de hiel voor demping en ondersteuning. De schoen, hoewel duur voor $ 89,95, was een onmiddellijke hit bij spelers, van de N.B.A. naar de speeltuin, met professionals zoals Moses Malone en Michael Cooper die ze onderschrijven en tijdens games dragen.

De nike air force 1 dames zwart suede is een constante. Sinds de lancering in '82 is de schoen van strikt basketbalmateriaal overgegaan naar een wereldwijd standaard nietje. Het hoe en waarom wordt gehouden door de mensen die generatie op generatie het hebben geadopteerd, elk met hun eigen introductiepunten en redenen.

De Nike Air Force 1 "Special Force" -modellen zijn een gewijzigde versie van de originele AF1 en hebben een robuust, op een militair geïnspireerd ontwerp. Deze vernieuwde versies zijn een welkome aanvulling op de nike air force 1 ultra flyknit low herenschoen-opstelling en bevatten hoge en middelgrote versies. Nike heeft zelfs een beperkte oplage van dit populaire model laten vallen om hun krachtige "Force Is Female" -campagne te versterken. De Nike Women's SF AF1 "Force Is Female" is gebouwd met een bovenwerk van nylon en lakleder, voorzien van twee afneembare riemen, tonale Port-wijn colorway, en de zin "Word Your Own Hero" gedrukt op het voetbed. Bovendien komen ze ook met een bijpassende Nike Militaire helmmand. Bekijk de foto's voor meer informatie.

http://www.shoesmarkbe.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air force 1 flyknit low heren zwart