Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » New Balance 530 Nederland Messages in this topic - RSS
2/21/2018 10:06:22 PM
bdhdrsf
Posts 2


Zoals ze zo vaak doen, combineert New Balance vintage atletisch schoeisel met een hedendaagse nonchalante esthetiek met dit duo van de 530-passend bestempeld als het "Athleisure" -pakket. Beide kleuren zijn voorzien van een schone en eenvoudige behandeling met eersteklas suède en geperforeerd leren bovendeel in zwart / wit of wit / gebroken wit, compleet met reflecterende details en rubberen gummi-zolen eronder. Zowel veelzijdige, alles-in-één kleurkanalen van de New Balance 530 Opruiming komen nu aan bij bepaalde sneaker-winkels zoals Kith NYC.

Nog steeds een mooie frisse toevoeging aan de New Balance retro runner lijn, de New Balance 530 Sale nl schittert met deze nieuwste collectie van drie kleuren met schone en eenvoudige suède builds. De samenvallende kleuren zijn allemaal voorzien van een massief getint geperforeerd en massief suède en lederen lambrisering in marine blauw, grijs of rood, elk geaccentueerd met gebroken witte tussenzolen en details boven de rubberen zool. Het beste nieuws: deze premium 530s zijn geprijsd op slechts $ 100 per stuk. Pak een paar terwijl ze blijven terwijl ze arriveren bij bepaalde New Balance-winkels zoals Rise nu.

Japanse premium menswearlijn N. HOOLYWOOD werkt samen met New Balance voor een gezamenlijke inspanning op het 530-silhouet. De klassieke vroege 90's hardloper krijgt een subtiele high-end make-over, gebouwd met boterzacht, gebroken wit leer en zwart varkenslederen suède met verdere details in donkergrijs. De collab-low-key branding van N. HOOLYWOOD wordt alleen toegepast op de binnenzool om ze af te maken. De N. HOOLYWOOD x New Balance 530 Goedkoop begint vanaf 22 augustus bij een aantal New Balance-winkels in Azië.

United Arrows of Japan en New Balance sluiten zich aan bij het maken van een speciale editie van deNew Balance 530 Nederland deze herfst. De hardloopster uit de vroege jaren 90 van New Balance krijgt een passende herfst make-over van United Arrows, met een zwart, marine, wit en bruin kleurenpalet gemaakt van een uniek gecraqueleerd leer en standaard mat leer voor de zwarte lambrisering en een wollen textiel voor de blauwe porties. De ingetogen en premium versie van de New Balance 530 is nu verkrijgbaar in Japan bij United Arrows en online in hun webwinkel.

Als deze nieuwe release een teken is van wat komen gaat, zal de dameslijn van New Balance retro runner in 2016 aan het opwarmen zijn. In een look die waarschijnlijk jaloers zal zijn, ontvangt de New Balance 530 Online Kopendeze laaiende "Bionic Boom" colorway in een schone en dapper geblokkeerde mix van wit, zwart en neonroze (denk aan Hot Lava), gebouwd in zacht leer en mesh. Is dit een van de beste damesspecifieke New Balance-sneakers ooit uitgebracht? Kijk goed, en dames, je kunt ze nu bij bepaalde New Balance-winkels zoals Kith NYC vinden.
pages: 1
|

Home » Announcements » New Balance 530 Nederland